АКВАФОР - всичко за пречистване на водата aquaphor

АКВАФОР – най-лесният начин да бъдете по-здрави!

АКВАФОР - пречистване на водата 2 АКВАФОР - пречистване на водата 1

АКВАФОР създава издържливи и изключително ефективни филтри за вода, които:

  • извличат дори и най-малките количества вредни замърсявания от водата през цялото време на годност на филтъра;
  • осигуряват надеждна защита в краткросрочни непредвидени проблеми с водата;
  • не добавят към водата вредни за човешкия организъм примеси;
  • са лесни за употреба в реални условия.

Всички знаем, че водата която пристига в домовете ни, е замърсена. Знаем също, че тази тенденция ще се засилва и водата няма да стане по-чиста, даже напротив - все по-мащабното приложение на химията във всичко около нас ще трови все повече както водата, така и въздуха. Затова всеки от нас може да се замисли как да премахнем поне отровите във водата - нещо, което всеки употребява много пъти и то всеки ден! Естествено, решенията, които взимаме, зависят от самите нас, но не трябва да забравяме, че освен за себе си, сме отговорни и за нашите деца. Обикновено подценяваме опасностите, свързани с употреба на мръсна вода по простата причина, че проблемите, които тя създава, се появяват след години и не ги свързваме пряко с качеството на водата. Но това е натрупване в организма на вредни вещества, което рано или късно нанася тежки вреди.

Най-честите проблеми с водата от водопровода е нейната твърдост, високото съдържание на хлор, разтворените отровни химикали. За пране най-важно е водата да е мека; за къпане - да не е хлорирана; всички домашни уреди трябва да пазим от котлени отлагания, а най-прецизно пречистена вода ни е необходима за пиене.

Добрата новина е, че има решение на този проблем! Докато преди години системи за пречистване на вода имаше само в промишлени варианти, в последните години на пазара се появяват все по-съвършени и по-евтини системи за пречистване на вода и то в домашни условия. Понеже досега не ни се е налагало да отделяме пари за пречистване на водата (това би трябвало да е задължение на ВиК дружествата, но така или иначе никой от нас не знае какво пие от чешмата или с какво готви), затова трудно можем да приемем факта, че в тези кризисни времена ще трябва да намерим средства и за това. Тук обаче става въпрос за инвестиция в нашето и семейното здраве.

Затова след тези факти нека всеки да вземе своето решение за здравето и бъдещето както за своето, така и на децата си. А това, което зависи от нас, ние ще го направим - да Ви предложим всички варианти за пречистване на водата, в зависимост от потребностите Ви.

За мека вода в цялата къща най-добре е да монтираме омекотителна инсталация, която се монтира след водомера. Обикновено, когато живеем в къща, това не представлява проблем - захранването е от една тръба и има достатъчно място за монтирането на системата. Когато живеем в апартамент, най-често захранването идва от два щранга. Тогава решението е да монтираме филтърни тела с филтърни патрони, като разнообразието от тези патрони е продиктувано от нуждите на всеки район и вид замърсяване. Преди пералнята и бойлера може да се постави омекотяващ филтър с цел удължаване живота на електроуредите, а преди душа - карбонов филтър, отстраняващ хлора, който пък да предпази нас.

Най-общо казано има варианти и за един или два централни филтъра за целия дом; има и варианти за всички крайни източници (бойлери, перални, душове и т.н.). И всички тези системи се монтират изключително лесно и са инвестиция, която струва малко, но ще Ви донесе много.

Чиста вода за пиене ще си осигурим като монтираме система за обратна осмоза под кухненската мивка, чиято инвестиция е не по-голяма от два празнични куверта за нормален ресторант, но пък ползите са несравними. Изключително лесен монтаж, без специални изисквания и инструменти, само задействайте системата и се наслаждавайте на кристалната вода! Спомнете си времето, когато водата не миришеше на препарати и химикали.«Аквафор България» - филтри за пречистване на питейна вода